• کد خبر : 1005 | 798 بازدید | تاریخ انتشار : ۲۸ , شهریور, ۱۳۹۴ | ساعت ۷:۰۸ | چاپ چاپ

ثبت نام باشگاه پژوهشگران جوان

شرایط عضویت در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد سوسنگرد
    محققیق و علاقه مندان محترم برای عضویت می توانید به نشانی www.bpj.ir قسمت عضویت مراجعه نمایند و پس از مطالعه آیین نامه عضویت اقدام به ثبت نام نمایند لازم به ذکر است شرایط سنی برای عضویت از سن ۱۵ تا ۴۰ سال می باشد. امکان عضویت یا به صورت عادی و یا به عنوان چهره های استعداد درخشان و نخبه فراهم می باشد.در صورت تایید عضویت عادی اعتبار آن تا دو سال می باشد(لازم است در زمان ثبت نام، نام واحدی را که در آن ثبت نام می نمایید را واحد سوسنگرد اعلام نمایید
    در شرایط عادی برای عضویت،داوطلب گرامی باید به حد نصاب ۲۰ امتیاز برسد که این امتیاز بر حسب معدل،فعالیتهای پژوهشی داوطلب مانند ارائه مقاله و تالیف کتاب (در صورت وجود) محاسبه می گردد.ضریب تاثیر هر یک از پارامترهای سه گانه مذکور در جدول ۱و۲و۳ آیین نامه عضویت قرار گرفته است.همچنین همانطور که در قبل هم اشاره شد امکان عضویت با دستیابی به شرایط خاص(به عنوان مثال برای منتخبین جشنواره های معتبرو …) نیز وجود دارد.
    مزایای عضویت در باشگاه پژوهشگران جوان
    تقاضای عضویت داوطلب ها، به لحاظ تطبیق با شرائط آئین نامه عضویت باشگاه، مورد بررسی قرار می گیرد و چنانچه عضویت کسی مورد تأیید قرار گیرد، نسبت به صدور کارت عضویت رسمی برای وی اقدام می شود و با این کارت، امتیازات و تسهیلات زیر اگر دانشجو یا فارغ التحصیل باشد از طرف شعبه باشگاه در واحد دانشگاه آزاد مستقر در شهر متقاضی و اگر دانش آموز باشد از طرف مؤسسه آموزشی سازمان سما، قابل تخصیص است:
    ۱- ثبت مشخصات فردی در بانک اطلاعات اعضای باشگاه و دریافت کارت عضویت، که مبین پژوهشگر بودن اعضاء است و تأییدی رسمی است از طرف سازمانی شناخته شده و کشوری در خدمت جوانان پژوهشگر ایرانی. این امر، یکی از بزرگترین مزایای عضویت در باشگاه می باشد.
    ۲- امکان استفاده از تسهیلات و امتیازات ویژه اعضاء بر اساس آئین‌نامه تسهیلات باشگاه، شامل:
    تشویق مادی و معنوی از افرادی که مقالات ISI یا علمی پژوهشی تهیه و به چاپ رسانند
    تشویق و حمایت از شرکت در همایش‌های داخلی و کنفرانس‌های بین‌المللی
    تخصیص سهمیه و کمک هزینه سفرهای زیارتی
    تخصیص تخفیف شهریه
    امکان استفاده از اولویت استخدام در دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان عضو هیأت علمی و یا کارمندی
    بن کتاب
    مساعدت در تألیف کتاب
    کمک هزینه پایان نامه تحصیلی
    ۳- اطلاع رسانی و امکان شرکت در همایش‌ها، هم‌اندیشی‌ها و گردهم‌آیی‌های تخصصی ویژه اعضاء
    ۴- امکان استفاده از تسهیلات مالی باشگاه برای اجرای طرح‌های پژوهشی تعریف و تصویب شده
    ۵- امکان شرکت در اردوها و مراسم ویژه فرهنگی باشگاه