• کد خبر : 3483 | 45 بازدید | تاریخ انتشار : ۱۹ , تیر, ۱۳۹۶ | ساعت ۸:۲۰ | چاپ چاپ

دکتر ولایتی در برنامه تلویزیونی «مجله دانشگاه»: دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت قرارگرفتن بین دانشگاهای درجه یک بین المللی را دارد

قسمت اول از سری دوم برنامه «مجله دانشگاه» با موضوع طرح های عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی از شبکه یک سیما پخش شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، در ابتدای این برنامه دکتر علی اکبر ولایتی رییس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بدون تردید همه ما باید به هم کمک کنیم که دانشگاه جایگاه اصلی خود را پیدا کند. دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت این را دارد که نه تنها در کشور بلکه در منطقه و در صحنه های بین المللی جزو دانشگاه های درجه یک محسوب شود.
    در ادامه این برنامه دکتر نوریان، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حرکت توسعه ای دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر حمایت های مادی و معنوی مردم بود و احتیاج به فضا داشت تا آموزش در آن تحقق پیدا کند و شکل گیرد.
    وی افزود: خوشبختانه حوزه عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی از ابتدا بسیار گسترده فعالیت کرده است.
    در ادامه این مستند مهندس محسن هاشمی معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: نزدیک به ۲میلیون مترمربع از پروژه های دانشگاه به اتمام رسیده است.

مهندس هاشمی: امیدواریم ۵۰۰هزار متر مربع از پروژه های باقی مانده دانشگاه را تا سال آینده به اتمام برسانیم
    مهندس هاشمی ادامه داد: در این ۳ سال متوسط ۳۵۰ تا ۷۰۰ هزار مترمربع از این پروژه ها به اتمام رسیده است و امیدوار هستیم تا سال آینده در حدود ۵۰۰هزار متر مربع از پروژه ها باقی مانده را هم به اتمام برسانیم.
    در این گزارش که به فعالیت های عمرانی دانشگاه مرتبط بود، به افتتاح بیش از ۵۰۵ واحد و مرکزی دانشگاهی در طی این سال ها اشاره شد.
    افتتاح بیش از ۳۰۳ طرح عمرانی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی موضوع دیگر مطرح شده در این گزارش بود.
    بهسازی نمادهای دانشگاه در قالب طرح های ماندگار فرهنگی موضوع دیگر مطرح شده در این برنامه بود.
    موضوع افتتاح و بهره برداری از ۱۲۹ مسجد و ۵۸ یادمان شهدا به عنوان طرح های ماندگار فرهنگی نام برده شد.

طباطبایی مدیرکل امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی، در ادامه این برنامه گفت: در چند سال گذشته نماد های فرهنگی را در قالب طرح های فرهنگی ماندگار اجرا کرده ایم. دانشگاه آزاد اسلامی مبتکر پذیرایی از پیکرهای گمنام شهدای دفاع مقدس در دانشگاه های کشور بوده است. واحد یزد با میزبانی از ۸ شهید این راه را آغاز کرد و امروز بیش از ۸۵ واحد دانشگاه میزبان شهدای دفاع مقدس هستند.
    وی افزود: حدود ۵۷ یادمان شهدا در واحد هایی که شهدای گمنام مدفون هستند، ساخته شده است که در اطلس یادمان شهدا ثبت شده است.