• کد خبر : 3525 | 84 بازدید | تاریخ انتشار : ۱۱ , مرداد, ۱۳۹۶ | ساعت ۲:۴۰ | چاپ چاپ

مراسم تجلیل و تقدیر از نفرات برتر تفسیر سوره حمد ،لقمان و گلبانک اذان در واحد سوسنگرد برگزار گردید.

دکتر عادل مدحج در مراسم تجلیل از نفرات برتر قرآنی گفت. در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص گسترش فضای قرآنی در جامعه و دانشگاه وبرگزاری منظم مسابقات قرآنی در بخش استادان،کارکنان و دانشجویان ازمهم ترین کار فرهنگی که میتوان در دانشگاه به آن اشاره نمود.

در این مراسم از نفرات برتر تفسیر سوره های حمد، لقمان وگلبانک اذان و با حضور رئیس واحد، معاونین، استادان کارکنان و دانشجویان در سالن اجتماعات واحد تجلیل و تقدیر بعمل آمد.

دکتر مدحج با بیان اینکه دانشگاه و فضای آموزشی و فرهنگی بسیار مقدس و با ارزش بوده دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوسنگرد هم به نوبه خود و  با ایجاد و فراهم نمودن امکانات و تجهیزات آموزشی،پزوهشی و فرهنگی وسیع و گسترده گام مثبتی را در این زمینه برداشته است .

در پایان این مراسم به نفرات برتر جوایزی به همراه لوح سپاس از سوی حوزه فرهنگی اهداء گردید