• کد خبر : 3562 | 135 بازدید | تاریخ انتشار : ۲۸ , مرداد, ۱۳۹۶ | ساعت ۶:۳۰ | چاپ چاپ

مزایای تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوسنگرد

مزایای انتخاب دانشگاه آزاد سوسنگرد در مقایسه با سایر دانشگاهها:
    ⭕️ بهره مندی از مزایای تحصیل و آموزش حضوری.
    بسیاری بر این باورند که با تحصیل به صورت مجازی و غیر حضوری در وقت و زمان خود صرفه جویی خواهند کرد غافل از این که حضور در کلاس درس و بهره مندی از حضور فیزیکی استاد درس موجب یادگیری بهتر و صرفه جویی در هزینه های پرداخت شده میگردد.
    یادگیری بسیاری از علوم نیازمند حضور در کلاس و انتقال تجربیات اساتیدی است که خود سالها برای کسب علم در رشته تخصصی خود تلاش کرده اند.
    ⭕️ بهره مندی از امکانات آزمایشگاهی.
    یادگیری بسیاری از علوم بدون طی دوره های عملی و آزمایشگاهی امکان پذیر نیست. دانشگاه آزاد سوسنگرد بخش عمده ای از شهریه دانشجویان را به راه اندازی آزمایشگاهها و کارگاههای مجهز اختصاص داده است. در حال حاضر تمامی دروس آزمایشگاهی از امکانات و تجهیزات لازم و کافی با صرف هزینه های زیاد برخوردار شده اند.
    امکانات کارگاهی واحد سوسنگرد هم اکنون علاوه بر آموزش دانشجویان به سایر محققان و عموم مردم شهرستان خدمات علمی ارایه مینماید.
    ⭕️ خدمات رفاهی:
    دانشجویان در واحد سوسنگرد از خدمات رفاهی متعدد با هزینه بسیار ناچیز برخوردار هستند. سلف غذاخوری نیمه صنعتی واحد سوسنگرد با محیطی بسیار لوکس و بهداشتی، به دانشجویان محترم ارایه خدمات مینماید. غذای دانشجویان که مکررا از نظر سلامت توسط مسولین واحد رصد میشود با یارانه ای معادل حدود ۸۰ درصد، سرو میشود. غذا از با کیفیت ترین مواد خام تهیه میگردد.
    باشگاه ورزشی با مجهزترین دستگاههای پیشرفته، لابراتوار زبان، جشن ازدواج دانشجویی، سفرهای تفریحی و زیارتی و خدمات متعدد فرهنگی از جمله ی خدمات رفاهی است که واحد سوسنگرد برای رفاه حال دانشجویان عزیز در طول مدت تحصیل در نظر میگیرد
    ⭕️ بهره مندی از تسهیلات مالی متعدد:
    شامل وام دانشجویی
    وامهای کوتاه میان و بلند مدت
    وام بانک ملی
    وام صندوق رفاه دانشجویی و سایر تسهیلاتی که پرداخت شهریه را برای دانشجویان عزیز آسان می نماید
    ⭕️ فعالیت های ورزشی:
    بخشی از شهریه دانشجویان برای سلامت، تندرستی و نشاط ایشان هزینه میشود. به نحوی که شرکت در مسابقات ورزشی دانشگاه با هزینه دانشگاه صورت میگیرد. قهرمانان ورزشی نیز از تخفیف ویژه شهریه برخوردار میشوند
    ⭕️ تخفیف شهریه:
    دانشگاه آزاد اقدام به کاهش شهریه برخی از رشته های تحصیلی تا حدود ۵۰ درصد نموده است.
    علاوه بر آن دانشجویان نخبه علمی، ورزشی و فرهنگی از تخفیف شهریه برخوردار می شوند.
    ضمن اینکه دانشجویان تحت پوشش بهزیستی از تخفیف ۲۰ درصدی برخوردار هستند تحصیل خانواده شهدا و جانبازان با تبعیت از ضوابط بنیاد شهید رایگان می باشد

در واقع با توجه به موارد فوق الذکر و خدمات علمی فرهنگی و رفاهی ارایه شده توسط دانشگاه آزاد، تحصیل در این دانشگاه برخلاف تصور بسیار کم هزینه است. از سوی دیگر تحصیل در محل سکونت و کسب علم در یک دانشگاه مجهز و منظم از جمله خدماتی است که توسط این دانشگاه ارایه میشود.
    واحد سوسنگرد، تعلیم و تربیت فارغ التحصیلان نخبه و کارامد را در راستای پیشرفت میهن اسلامی وظیفه و رسالت اصلی خود می دان