• کد خبر : 3587 | 52 بازدید | تاریخ انتشار : ۱۹ , شهریور, ۱۳۹۶ | ساعت ۲:۵۷ | چاپ چاپ

همزمان با عید غدیر بیستمین مراسم ازدواج دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوسنگرد برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی واحد سوسنگرد و با همت دفتر دانشجویی  واحد بیستمین مراسم ازدواج دانشجویی با حضور مزدوجین و خانواده های محترمشان در واحد سوسنگرد برگزار گردید. در این مراسم دکتر مدحج ریاست واحد ضمن تبریک عید سعید غدیر عید امامت و ولایت و همچنین تبریک آغاز زندگی مشترک و جدید خدمت مزدوجین گرامی افزود تلاش شده تا به جوانان با توجه اصل قناعت و خداپرستی و به جوانانی که تازه پا را در مسیر پرفراز و نشیب ازدواج گذاشته‎اند بیاموزیم که نه معنویت بدون قناعت و نه قناعت بدون معنویت معنا ندارد. و امید داریم که در این راه موفق و موید باشید. در خاتمه این مراسم کمک هزینه ازدواج و هدایایی به رسم یادبود تقدیم مزدوجین گردید.