• کد خبر : 3603 | 178 بازدید | تاریخ انتشار : ۲۵ , شهریور, ۱۳۹۶ | ساعت ۸:۰۵ | چاپ چاپ

دکتر دولاح به سمت سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوسنگرد منصوب شدند

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوسنگرد منصوب و معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی واحد، دکتر عبدالحسن دولاح در حکمی از سوی دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به سمت سرپرستی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوسنگرد منصوب شد.

مراسم تکریم و معارفه روسای جدید و قدیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوسنگرد امروز با حضور مسئولان بومی و استانی در این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم  دکتر دولاح عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به سمت سرپرست جدید این واحد معرفی و از زحمات و تلاش های دکتر عادل مدحج قدردانی به عمل آمد.

دکتر عبدالحسن دولاح عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز و معاونت دانشکده پرستاری و مامایی، مدیر گروهی پرستاری و جمعیت و تنظیم خانواده، عضویت شورای پژوهشی و انتشارات، عضویت شورای آموزشی علوم پزشکی، عضویت و دبیری کمیته اخلاق زیست پزشکی، پژوهشگر برتر سال ۹۴ و عضویت مجمع عالی بسیج اساتید این دانشگاه را در کارنامه خود دارد.

متن حکم دکتر دولاح:

«برادر گرامی جناب آقای دکتر عبدالحسن دولاح

با اهدای سلام و تحیات

بنا به پیشنهاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب عالی، به موجب این حکم به عنوان«سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوسنگرد» منصوب می شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره گیری شایسته از توانمندی های سرمایه های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

فرهاد رهبر

رییس دانشگاه آزاد اسلامی»