• کد خبر : 3674 | 107 بازدید | تاریخ انتشار : ۳ , مهر, ۱۳۹۶ | ساعت ۱۰:۱۲ | چاپ چاپ

مراسم غبار روبی و دیدار با خانواده معظم شهداء به مناسبت هفته دفاع مقدس

به مناسبت هفته دفاع مقدس مراسم غبار روبی و عطر افشانی مزارشهدای شهرستان و با حضور هیات رئیسه، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوسنگرد برگزار شد.

در این مراسم دکتر عبدالحسن دولاح رئیس واحد سوسنگرد ضمن تسلیت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین علیه السلام و گرامیداشت یاد و خاطره شهداء بویژه شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای حرم بیان نمود: آرامش امروز جامعه ما و آینده این کشور ریشه در رشادت ها و ایثار گری های این عزیزان در دوران دفاع مقدس و پس از آن دارد که به شکرانه این نعمت باید قدردان این حماسه آفرینان ایران اسلامی باشیم. همچنین دکتر دولاح با همراهی جمعی از همکاران  و اساتید به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور در مزار شهدای شهرستان سوسنگرد ضمن تجدید میثاق با آرمان های شهدا و زنده نگه داشتن یاد و خاطرات آنان به غبار روبی و عطر افشانی مزار آن عزیزان پرداختند.  و در ادامه این برنامه  از خانواده شهید معزز هشت سال دفاع مقدس بهمراه رئیس بنیاد شهید و ایثارگران شهرستان سوسنگرد دیدار و دلجویی و با اهدای هدایایی از خانواده این شهید عزیز تجلیل و تقدیر بعمل آمد.