کد خبر : 4033 | 214 بازدید | تاریخ انتشار : ۲ , اردیبهشت, ۱۳۹۷ | ساعت ۸:۴۱ | چاپ چاپ

مراسم بزرگداشت دانشجو شهید مدافع حرم سید عمار موسوی

برگزاری مراسم بزرگداشت دانشجوی شهید مدافع حرم سید عمار موسوی

به گزارش خبرگزاری آنا مستقر در واحد مراسم بزرگداشت دانشجو شهید مدافع حرم دانشگاه آزاد اسلامی روز یکشنبه مورخ۲/۲/۹۷ و با حضور مقامات کشوری و لشکری، مسئولین بلند پایه استان و شهرستان و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در مسجد امام علی (ع) شهرستان سوسنگرد برگزار گردید.

این مراسم که با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز گردید. دکتر موسوی معاونت آموزشی، دانشجویی و فرهنگی ضمن خیر مقدم گویی به مسئولین و مردم غیور و شهید پرور استان  حاضر در مراسم یاد و خاطره این شهید عزیز را گرامی داشتند و به نمایندگی از خانواده دانشگاه آزاد اسلامی پیام دکتر رهبر ریاست عالیه دانشگاه را خدمت جمع حاضر  قرائت نمودند.

در ادامه این مراسم جناب حجت الاسلام و المسلمین جوانمردزاده ریاست نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تسلیت به پدر، مادر، همسر مقاوم این شهید بزرگوار که فرزندشان مانند سالار شهیدان امام حسین(ع) و با همان شیوه ظالمانه به شهادت رسید تبریک عرض می کنم زیرا نام خانواده شهید پرورتان با خاندان سید و سرور شهیدان همنام و قرین گردید و شهید شما و ما سند افتخار ایران اسلامی و سپاه ولایت است. ایشان در ادامه سخنان خود افزود امروزه ایران اسلامی در راه آزادی و شریعت و برای نجات دین مبین اسلام چنین قربانیان ارزشمندی را تقدیم می کند و از خدای سبحان عاجزانه طلب می کنیم که حسن عاقبت با مرگی همچون شهید سید عامر موسوی عزیز برای ما مقرر فرماید. حجت الاسلام و المسلمین در پایان سخنان خود پیام تسلیت دکتر رهبر ریاست دانشگاه را به خانواده این شهید گرامی رساندند. در ادامه این مراسم سردار یوسفی فرمانده قرارگاه کربلا مستقر در استان خوزستان به بیان رشادت و جوانمردی های این شهید بزرگوار پرداخت. و شهادت این شهید بزرگوار را به مقام معظم رهبری، خانواده های شهداء  و جانبازان، جامعه دانشگاهی و علی الخصوص دانشگاه آزاد اسلامی و خانواده محترم این شهید تسلیت عرض نمودند. و در پایان لوح تسلیت ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی به خانواده این شهید مغزز تقدیم گردید.