کد خبر : 4983 | 187 بازدید | تاریخ انتشار : 15 , ژوئن, 2020 | ساعت 14:01 | چاپ چاپ

خلاصه بخشنامه برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم ۹۹-۹۸

۱-امتحانات نیمسال دوم دروس گروه معارف ،آشنایی بادفاع مقدس ، وعمومی( فارسی عمومی و زبان عمومی  وزبان پیش وفارسی پیش) مقاطع کاردانی ( پیوسته و ناپیوسته) وکارشناسی ( پیوسته و ناپیوسته) ازتاریخ ۱۳/۴/۹۹ لغایت ۱۹/۴/۹۹ به صورت برخط (آنلاین ) و چهارگزینه ای (تستی) برگزارخواهدگردید.

دروس گروه معارف اسلامی: ( اندیشه اسلامی ۱   -اندیشه اسلامی ۲  -اخلاق اسلامی – آشنایی با قرآن کریم – وصایای امام (ره) -دانش خانواده وجمعیت – تفسیرموضوعی نهج البلاغه و قرآن- تاریخ فرهنگ وتمدن اسلام وایران – تاریخ تحلیلی صدراسلام – انقلاب اسلامی ایران )

۲-کلاس ها و امتحانات دروس عملی و بخش عملی دروس  عملی– نظری  نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ به صورت فشرده و در بازه زمانی ۲۱/۰۴/۹۹ لغایت ۳۱/۰۴/۹۹ برگزار و ارزیابی خواهد شد. لذا حضور کلیه دانشجویان دروس فوق در تاریخ اعلام شده در واحد دانشگاهی الزامی می باشد.

۳-امتحانات پایانی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ مقاطع کاردانی وکارشناسی (به جز دروس اعلام شده در بند یک این بخشنامه)  از ۰۴/۰۵/۹۹ لغایت ۲۸/۰۵/۹۹ درروزهای شنبه تا سه شنبه (به جز روزهای تعطیل رسمی) به  صورت حضوری برگزار می گردد.

ملاحظات:

• دوره ی تابستان سال تحصیلی ۳-۹۹-۹۸ ازتاریخ ۲۸/۰۴/۹۹ ودرروزهای چهارشنبه ، پنجشنبه ، وجمعه هرهفته برنامه ریزی خواهد شد . شایان ذکراست درصورت عدم ابلاغ بخشنامه برگزاری دوره تابستان سال تحصیلی ۹۹-۹۸ توسط سازمان مرکزی ، موارد تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد گردید.
  • کلیه واحدها ، مراکز آموزشی و آموزشکده های سما استان آمادگی لازم جهت شرکت دانشجویان متقاضی امتحان در واحد دانشگاهی شهرمحل سکونت (طرح تعاون آزمون) درساعات مقرر (۴ نوبت ) دربخشنامه از روز ۱۹/۰۳/۹۹ لغایت ۱۹/۰۴/۹۹ را دارند.
  • سایت ثبت نام دانشجویان : iau.ac.ir
  • به دانشجویان گرامی سفارش می شود قبل از شروع امتحانات مجازی نسبت به بررسی موبایل یا کامپیوتر خود جهت پیوستن به سایت آموزش مجازی اقدامات لازم را انجام دهند همچنین ضروری است نسبت به پرداخت بدهی شهریه و صندوق رفاه اقدام نمایند.

آموزش واحد سوسنگرد

download