کد خبر : 5209 | 55 بازدید | تاریخ انتشار : 18 , آگوست, 2020 | ساعت 7:04 | چاپ چاپ

دیدار ریاست بنیاد شهید و ایثارگران شهرستان دشت آزادگان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوسنگرد

ریاست محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دشت آزادگان جناب آقای داخل مزرعه  از دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوسنگرد وبا دکتر سید منصور موسوی ریاست دانشگاه دیدار نمودند. در این نشست آقای مزرعه  ضمن تبریک انتصاب دکتر موسوی به سمت ریاست این واحد دانشگاهی از زحمات ریاست و کلیه پرسنل خدوم دانشگاه که نهایت تلاش و همکاری خود را با خانواد های معظم شهداء،ایثارگران و فرزندان آنان که در این واحد دانشگاهی مشغول به تحصیل می باشند را دارند تقدیر و تشکر نمودند و برای یکایک عزیزان آرزوی موفقیت و سرافرازی نمودند. در ادامه این نشست هم دکتر  سید منصور موسوی ریاست واحد در سخنانی صاحبان اصلی این انقلاب را شهداء ،ایثارگران و خانواده‌های آنان دانست و از هرگونه تعامل و همکاری در خصوص تحصیل فرزندان این عزیزان در این واحد دانشگاهی استقبال خواهیم کرد و امید داریم که این عزیزان با خاطره خوش از این واحد دانشگاهی فارغ التحصیل شوند. در پایان از کارکنان و فرزندان شاهد مشغول به کار در این واحد دانشگاهی تقدیر بعمل آمد.