کد خبر : 5282 | 54 بازدید | تاریخ انتشار : 25 , آگوست, 2020 | ساعت 5:19 | چاپ چاپ

پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوسنگرد به مناسبت روز کارمند

پیامبرصلی الله علیه وآله
إنَّ اللَّهَ یُحِبُّ إذا عَمِلَ أحدُ کُم عَمَلاً أن یُتقِنَهُ

روز کارمند، تجلیل از انسان های شایسته ای است که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است. آنان که همه همت و تلاششان، گشایش گره های زندگی انسان ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است. کار و فعالیت کارمندان، به عنوان عضو فعال جامعه و خدمتگزار ملت، شایسته تقدیر و بیان است. ازاین رو سزاوار است امروز را قدر بدانیم و در بزرگداشت مقام ارزشمند و والای کارمندان کشور بکوشیم.

همکاران ارجمندم: تلاش خالصانه و صادقانه شما آینه وظیفه شناسی و پژواک دانایی و تعهد است. نتیجه بذر تلاش و کوشش شما، درخت امیدی است که به بار می نشیند و نوید بخش آینده ای پرنشاط زیبا است. درود بر همت بلند‌تان، بدینوسیله ضمن تبریک روز کارمند از زحمات و تلاشهای بیدریغ شما  در شکوفایی این واحد دانشگاهی صمیمانه تقدیر و تشکر نموده، توفیق و سلامتی شما را از درگاه ایزد منان مسألت می‌نمایم.

دکتر سید منصور موسوی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوسنگرد