کد خبر : 5308 | 34 بازدید | تاریخ انتشار : 5 , سپتامبر, 2020 | ساعت 4:32 | چاپ چاپ

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد اتخاذ تمهیدات لازم برای شروع غیرحضوری سال تحصیلی جدید

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد:

اتخاذ تمهیدات لازم برای شروع غیرحضوری سال تحصیلی جدید

احمد حیدری، سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تمهیدات مختلف درحوزه‌های آموزشی، پژوهشی، اداری- مالی برای شروع سال تحصیلی اندیشیده شده است، گفت: «همه واحدهای ما در کل کشور آمادگی لازم برای شروع سال تحصیلی را دارند و خوشبختانه تجربه خوبی را در ترم بهمن و تابستان در حوزه آموزش مجازی کسب کرده‌ایم. به همین دلیل همه واحدها متناسب با اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا آماده هستند تا اگر بنا به برگزاری حضوری کلاس‌ها بود، این کار را انجام دهند و حتی اگر اعلام ستاد مبنی‌بر آموزش مجازی باشد، آمادگی لازم در این زمینه وجود دارد، از سوی دیگر تمهیدات برای برگزاری ترم به‌صورت نیمه‌حضوری و نیمه‌مجازی نیز درنظر گرفته شده است.»

او افزود: «کار خوبی که در دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته بحث راه‌اندازی سامانه آموزشیار است. درحالی‌که پیش‌تر سامانه‌های ۴۰۰ واحد دانشگاه مستقل عمل می‌کرد و هرکدام سامانه آموزشی، پژوهشی، اداری-مالی و شهریه متفاوتی داشتند و این باعث می‌شد که کار گزارش‌گیری از واحدها سخت باشد، اما با انجام کار فنی دوساله سامانه آموزشیار آماده شده است. همچنین دانشگاه آزاد اسلامی از طریق دوسامانه می‌تواند شیوه آموزش مجازی را برای بیش از یک میلیون دانشجو ارائه دهد و هیچ‌مشکلی در این زمینه وجود ندارد.»

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه پیش فرض شروع سال تحصیلی جدید در واحدهای دانشگاه متناسب با وضعیتی است که در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: «به‌عبارت دیگر نحوه شروع سال در استان‌هایی که وضعیت سفید دارند با آنانی که در وضعیت زرد یا قرمز هستند، متفاوت خواهد بود. با این حال به‌طور کلی شروع سال به‌صورت مجازی خواهد بود، اما تمهیداتی اندیشیده شده تا دانشجویان از ۱۶جلسه آموزشی بتوانند چهارجلسه رادر گروه‌های پنج‌نفره به‌صورت حضوری در دانشگاه‌ها حاضر شوند تا ارتباط بین استاد و دانشجو قطع نشود.»