کد خبر : 5456 | 64 بازدید | تاریخ انتشار : 3 , فوریه, 2021 | ساعت 9:09 | چاپ چاپ

برگزاری مراسم ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوسنگرد

مراسم ولادت حضرت فاطمه زهرا (ُس) و روز زن همزمان با سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و با حضور امام جمعه محترم شهرستان ، فرماندار و دیگر مسئولین در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوسنگرد برگزار گردید.در این مراسم دکتر سید منصورموسوی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوسنگرد ضمن خیر مقدم گویی به جمع حاضر و تبریک ایام الله دهه فجر و همچنین ولادت ام ابیها و بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن ، این روز با شکوه را به یکایک مادران و زنان ایران زمین و زنان و مادران حاضر در مراسم تبریک و تهنیت عرض، و برای این عزیزان آرزوی موفقیت و سرافرازی نمودند. از دیگر سخنرانان این مراسم جناب حجت الاسلام و المسلمین شرفی امام جمعه محترم شهرستان و مسئول محترم حوزه علمیه خواهران بوده که به نوبه خود این روز با شکوه را تبریک، و به بیان دیدگاهها و زندگی آن حضرت پرداختند . در پایان این مراسم به زنان منتخب ادارات مختلف شهرستان هدایایی به رسم یابود اهداء گردید.